Fuska i Poker

När du ska spela ett parti poker hemma hos dig själv eller hos dina kollegor och vänner, så är det enklast att fuska när det är dina tur att dela ut korten. När dina medspelare inte är har fokus på dig och korten så ser du bara till att placera de korten du själv vill ha på rätt ställe i kortleken. Om det är din tur att vara dealer så kommer du dela ut korten till dig själv allra sist. Så när man till exempel spelar med fyra personer så kommer det fjärde och åttonde kortet uppifrån att vara dina kort. Kort och enkelt så behöver du då bara placera de korten du vill i din hand, på de ställena i leken.

Ett annat fusk i sådana här pokerturneringar är att också försöka att gömma några kort åt sidan, och sedan byta ut de korten mot dom som delas ut till dig. Om du sedan är snabb och "hjälper till" att samla ihop alla kort efter en omgång, så har du ett bra tillfälle lägga tillbaka samtliga kort till kortleken.

Ju kvickare och flinkare du är i händer, ju snabbare och smidigare kan du fuska. Men kom ihåg, det finns alltid en risk att du blir upptäckt. Kanske inte dina kollegor och vänner kommer att göra mer än att skälla på dig och be dig att gå från pokerbordet om du blir upptäckt. Men om du spelar okända turneringar där du inte känner folket runt bordet och råkar blir upptäckt med att fuska, så kan det gå riktigt illa. Vissa människor uppskattar verkligen inte fuskare i spel och turneringar där pengar är inblandade.

Tipsa om fusk